KANALLARI GÖREMEYEN ARKLAR KANALLARIN ALTINDAKİ BÜYÜK EKRAN İZLEME LİNKİNDEN İZLEYEBİLİRLER..!! YAYINLAR : MAÇ HARİÇİ LİGTV YAYINLARI OLUCAKTIR.. GÜN BOYU NTVSPOR FALAN AÇIK KALICAKTIR.. YAYIN SÜRERKEN NOT BRODCASTİNG YAZISI CIKARSA F5 ÇEKİNİZ.. SPORT46 VE MECHULSPORT KANALLARIMIZI TAVSİYE EDİYORUZ..!

3 Haziran 2009 Çarşamba

Win 7: Fiyat açıklanıyor!





Windows 7'nin fiyatı ne zaman açıklanacak?

Vatandaş Win 7'ye geçmek için bekleyişte. Tek düşündüren nokta ise fiyatının ne olacağı.


Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin satışa sunulmak için artık sayılı bir zamanı kaldı. Test eden pek çok kişiden olumlu not almayı başaran yeni sistem ile ilgili en çok merak edilen konu ise fiyatının ne olacağı. Microsoft şu ana kadar bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı fakat pek çok endüstri uzmanının düşüncesi Windows 7'nin fiyatının Vista'nınkinden daha yüksek olacağı yönünde.

Şu ana kadar sadece büyük PC üreticileri Microsoft'tan kendi özel toplu alım fiyatlarını duyabildiler, fakat onlar da bu konuda genellikle yorum yapmaktan kaçınıyorlar. Ender olarak konuyla ilgili konuşan üretici temsilcilerinden biri olan Dell'den Darrel Ward şunları söylemekle yetindi: "Şu kadarını söyleyebilirim ki son kullanıcı için Windows 7'nin fiyatı Vista'nın fiyatından yüksek olacak".

Diğer yandan bazı ekonomi uzmanları bunun yanlış bir adım olacağını düşünüyorlar. Örneğin Michael Cherry, konuya farklı bir açıdan yaklaşıyor; "Ne yazık ki tam da gerçekten iyi bir Windows ürünü hazırladıkları sırada pek çok müşterilerinin cepleri eskiden olduğu kadar dolu değil".

Microsoft'un Windows 7'nin son kullanıcı fiyatını birkaç hafta içinde açıklaması bekleniyor. Açıklanan tarih ise "Haziran içinde bir gün". Fakat fiyatın kimleri memnun edeceği halen merak konusu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder