KANALLARI GÖREMEYEN ARKLAR KANALLARIN ALTINDAKİ BÜYÜK EKRAN İZLEME LİNKİNDEN İZLEYEBİLİRLER..!! YAYINLAR : MAÇ HARİÇİ LİGTV YAYINLARI OLUCAKTIR.. GÜN BOYU NTVSPOR FALAN AÇIK KALICAKTIR.. YAYIN SÜRERKEN NOT BRODCASTİNG YAZISI CIKARSA F5 ÇEKİNİZ.. SPORT46 VE MECHULSPORT KANALLARIMIZI TAVSİYE EDİYORUZ..!

5 Haziran 2009 Cuma

FLAŞ FLAŞ! RIJKAARD G.SARAY'DA!..



Galatasaray'da teknik direktörlüğe Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard getirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde; "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. "

İki gün önce İspanya'ya hareket eden Adnan Polat'ın Juande Ramos ve Bernd Schuster ile anlaşmamasından sonra Rijkaard ile görüştü ve Hollandalı teknik adam ile iki yıllık sözleşme imzalandığı ifade ediliyor.

46 yaşındaki Hollandalı teknik adam 2003-2008 yılları arasında Barcelona'yı çalıştırdıktan sonra Katalan devi ile zorunlu bir ayrılık yaşamıştı. Futbolculuğu döneminde Milan ve Ajax takımlarında gösterdiği performansla ün yapan genç teknik adam için Galatasaray hocalık adına ikinci ciddi sınav olacak.

Frank Rijkaard, saat 17.30'da Madrid'ten İstanbul'a gelecek. Sarı-Kırmızılı kulüp, Hollandalı teknik adam ile saat 20.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder